Aluminium profielen aanhangwagens

Noddevelt verkoopt aluminium (vloer) profielen en onderdelen voor uw aanhangwagens, aanhanger, autoambulance of oprijwagen. Na vervanging van de houten bodem van uw aanhangwagen of autoambulance door een aluminium bodem, zal uw aanhanger nog jaren meegaan. Bestel bij Noddevelt voordelig uw aluminium en ga naar assortiment aluminium profielen. Eventueel zagen wij de aluminium profielen en leveren we het op maat.

Aluminium is een lichte metaal met een dichtheid van 2,7 g/cm3. De sterkte van het aluminium is afhankelijk van de soort legering. Bij aluminium is de verhouding sterkte/gewicht gunstig. Door deze eigenschap is aluminium geschikt voor veel toepassingen, bijvoorbeeld in de opbouw van aanhangwagens, aanhangers en autoambulances.

Met bijvoorbeeld aluminium vloerplanken kunt u in uw aanhangwagen of autoambulance een bodem maken die niet meer wegrot. Onze aluminium vloerplanken zijn speciaal gemaakt voor aanhangwagens en aanhangers. Ze zijn sterk, licht en gemakkelijk te plaatsen. De aluminium planken zijn leverbaar in lengtes tot 7,5 meter.

Voordelen van het gebruik van aluminium vloerprofielen zijn:

  • Materiaal is licht, maar toch sterk
  • Aluminium geeft geen giftige stoffen af
  • Goede weerstand tegen corrosie
  • Aluminium is makkelijk vormbaar door lage smelttemperatuur
  • Aluminium is 100% recyclebaar en dus zeer duurzaam
Aluminium vloerprofielen voor aanhangwagens  Aluminium vloer paardentrailer   Aluminium borden aanhangwagen

Rubber mat

Om geluid te dempen, hebben wij rubber matten uit een stuk die u op de aluminium vloer van uw aanhangwagen kunt lijmen. Een rubbermat op de aluminium bodem van een aanhangwagens is makkelijk schoon te maken.

Ook heeft Noddevelt aluminium planken, zogenoemde bordwandprofielen, in het assortiment om de zijkanten van uw aanhanger te repareren of te vernieuwen.

Kortom, vervang de houten bodem van uw oprijplank of aanhanger door aluminium en uw bodem gaat nog jaren mee.